با ما همراه باشید

اخبار

درخواست صنف چاپ در تخصیص بسته حمایتی برای واردات مواد اولیه حوزه چاپ

منتشر شده

در

اخبار چاپ - ملزومات چاپ - رنگ چاپ - مرکب چاپ - حلال چاپ - چاپ

جمعی از فعالان و دست‌اندرکاران صنعت چاپ و نشر در نشست بررسی مسائل مرتبط با مواد اولیه مورد نیاز صنعت چاپ، خواستار پیگیری وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی درباره موضوعاتی چون تخصیص بسته حمایتی برای واردات کاغذ و مقوا و مواد اولیه مورد مصرف اهالی چاپ و نشر، برداشته شدن سقف ثبت سفارش و رفع مواد واردات کالا از گمرک شدند.

‌به گزارش چاپ و تبلیغات آنلاین به نقل از ایبنا، نشست بررسی مسائل مرتبط با مواد اولیه مورد نیاز صنعت چاپ روز گذشته (سه‌شنبه هفتم آذرماه) با حضور یاسر احمدوند، معاون امور فرهنگی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی، علی‌اکبر ابراهیمی، مدیرکل دفتر چاپ و نشر، غلامرضا شجاع، مدیرعامل تعاونی لیتوگرافان، داود مهرعلیان، فعال حوزه چاپ، ارشد عین‌اللهی، مدیرعامل شرکت تعاونی ناشران و کتابفروشان، جلیل غفاری‌رهبر، رئیس اتحادیه صحافان، حمید نیکدل، رئیس اتحادیه فروشندگان کاغذ و مقوا، حسن میرباقری، رئیس انجمن واردکنندگان کاغذ و مقوا، مسعود فرشی‌فرید، عضو هیئت‌مدیره شرکت تعاونی چاپخانه‌داران، علی‌اکبر بهبهانی، مدیرعامل تعاونی مطبوعات کشور، اصغر تجدد، تولیدکننده کاغذ، احمدرضا اعتمادمظاهری، مدیرعامل تعاونی شرکت تعاونی چاپخانه‌داران و مهدی حداد عادل، رئیس هیئت‌مدیره شرکت تعاونی اعضای انجمن مدیران صنایع کارتن و ورق در سالن جلسات معاونت امور فرهنگی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی برگزار شد.

در ابتدای این نشست، شجاع با تشکر از معاون امور فرهنگی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی برای قبول درخواست فعالان این صنعت برای برگزاری این نشست، با اشاره به برخی از مشکلات و چالش‌های مشترک فعالان صنعت چاپ در زمینه تامین مواد اولیه، گفت: رئیس جمهور ماموریت حمایت از خودکفایی و تامین کاغذ را به وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی داده است و شاهدیم که ایشان هم به‌عنوان تنها وزیر دغدغه‌مند، این موضوع را به‌طور جد پیگیری می‌کند.

وی افزود: یکی از درخواست‌ها این است که ذیل کارگروه اصلی کاغذ و نشر که زیرنظر معاون اول رئیس‌جمهور فعال است، یک کارگروه دیگر با حضور جمعی از دست‌اندرکاران شامل تولیدکنندگان، واردکنندگان و مصرف‌کنندگان کاغذ و مواد اولیه در معاونت امور فرهنگی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی تشکیل دهد تا اطلاعات تخصصی به مسئولان ارائه شود.

شجاع همچنین به موضوع چالش بخش عمده فعالان این حوزه در زمینه ثبت‌سفارش و تخصیص ارز، گفت: علاوه بر این موضوع محدودیت و سقف سفارش برای واردات خصوصاً در حوزه کاغذ موجب شده است که بسیاری از واردکنندگان نتوانند به موقع کالای مورد نیاز بازار را تامین کنند.

وی در ادامه به مشکل نقدینگی در میان تعاونی‌ها اشاره و عنوان کرد: قرار دادن سقف برای واردات از یک‌سو و کمبود نقدینگی و سرمایه در گردش برای تعاونی‌ها از سوی دیگر، بار زیادی بر دوش فعالان این حوزه گذاشته است، زیرا کالاهایی مورد نیاز صنعت چاپ و نشر کالاهای اساسی هستند و باید شرایط برای واردات برخی محصولات تسهیل شود.

شجاع با بیان اینکه افزایش قیمت کالاهای تولید داخل همزمان با قیمت جهانی نیز یکی دیگر از دغدغه‌های فعالان این حوزه است، توضیح داد: زمانی که قیمت جهانی کاغذ یا سایر مواد اولی، افزایش پیدا می‌کند، تولیدکنندگان داخلی به همان نسبت قیمت خود را افزایش می‌دهند، این موضوع درحالی است که وقتی قیمت جهانی کاهش پیدا می‌کند، تولیدکننده داخلی حاضر به کاهش قیمت نیست.

وی با ارائه پیشنهادی برای این موضوع، گفت: متقاضی بسته حمایتی برای کاغذ و مقوا و مواد اولیه مورد نیاز اهالی چاپ و نشر هستیم تا بدون نوبت، تایید و به‌عنوان مثال فرم‌های پیش‌ثبت‌نام انجمن‌های واردکننده تخصصی و تعاونی‌ها خیلی زود تایید شود تا امکان تامین به موقع نیاز بازار فراهم باشد.

در ادامه این نشست، مهرعلیان در سخنانی بر لزوم تسهیل تولید در داخل کشور تاکید کرد و گفت: برای تولید در داخل کشور به حمایت نیاز داریم، توانمندی صنعت چاپ در بخش‌های مختلف بسیار خوب است و نیازی به سرمایه‌گذاری خارجی نداریم، خودمان می‌توانیم خیلی از این سرمایه‌گذاری‌ها را انجام دهیم.

وی افزود: در این زمینه درخواست ما این است که واردات مواد اولیه مورد نیاز صنعت محدود نشود و در عین حال به توان و ظرفیت چاپخانه‌های ایرانی توجه شود تا بتوانند پاسخگوی نیاز داخلی باشند.

حسن میرباقری نیز در سخنانی با بیان اینکه مسئله کاغذ و سلولزی این است که افراد حاضر در وزارت صمت خبره کار نیستند، عنوان کرد: هر روز با بخشنامه‌های جدید و عجیب روبه‌رو هستیم که ما را در ادامه مسیر سردرگم می‌کند؛ به‌عنوان مثال هفته پیش اعلام کردند واردات مقوای لیوان که تا پیش از این با معیار کیلوگرم سنجیده می‌شد اکنون با معیار سانتی‌متر باید اندازه‌گیری شود.

وی ادامه داد: در انجمن همیشه از تولید داخل حمایت کردیم و گفته‌ایم که انجمن در کنار تولیدکنندگان قرار دارد، در این میان شاهدیم که با واردات گسترده کاغذ طی یک‌سال اخیر، رقابت بین تجار رشد داشته و در ۶ماه گذشته به کمترین میزان نوسان را داشتیم.

رئیس انجمن واردکنندگان کاغذ و مقوا با تاکید بر اینکه باید تا زمان خودکفایی در تولید، شرایط برای واردات کالای باکیفیت فراهم باشد، گفت: چاپخانه‌داران بدون مواد اولیه مرغوب نمی‌توانند کار خوبی تولید کنند، ناشران و صحافان مشکل نقدینگی دارند اما در همه حال تلاش شده است که نیاز بازار به خوبی تامین شود.

میرباقری درباره مشکل انحصار واردات آخال و خمیر کاغذ نیز گفت: الان فقط کارخانه‌هایی که سیستم تصفیه دارند می‌توانند این کالاها را وارد کنند، درحالی که اکنون ۱۰۰ کارخانه تولید کاغذ در کشور داریم و نیاز به آخال دارند اما الان انحصار در اختیار چهار یا پنج کارخانه است.

به‌گفته وی، به ما درخواست می‌دهند که آخال و خمیر کاغذ وارد کنیم، اما عملاً چنین امکانی برای انجمن وجود ندارد، همان تولیدکنندگان خودشان وارد و در بازار توزیع می‌کنند.

در بخش دیگر این نشست، احمدرضا اعتمادمظاهری به مشکل یک کانتینر مرکب چاپ افست در تعاونی چاپخانه‌داران اشاره کرد. وی با بیان اینکه مرکب یک کالای ضروری برای فعالان بخش‌های مختلف صنعت چاپ و نشر است، گفت: اکنون در مرحله ثبت سفارش متوقف شده‌ایم و نیازمند کمک وزارت ارشاد برای حل این مسئله هستیم، در یک بازه زمانی هر ماه حداقل ۲۰ تن مرکب به کشور وارد می‌شد که در تعدیل قیمت در بازار بسیار موثر بود.

وی همچنین خواستار حمایت از تعاونی‌های صنفی مثل چاپخانه‌داران شد و ادامه داد: امیدوارم زمینه‌ای ایجاد شود و تسهیلات بانکی برای تعاونی‌ها در نظر گرفته شود، چون نقش آن‌ها در صنوف برای کنترل قیمت مواد اولیه بسیار حیاتی است، تعاونی‌ها اغلب همزمان با افزایش نرخ ارز قیمت‌های خود را افزایش ندادند اما در بخش نقدینگی با مشکلاتی روبه‌رو هستند، امیدوارم تسهیلات خاصی در نظر گرفته شود تا نقدینگی آن‌ها بهبود پیدا کند.

مهدی حداد عادل نیز در این نشست با بیان اینکه امروز به‌جز موارد خاص در تولید کارتن و مقوا نیازمند ورود کاغذ نیستیم، گفت: مسئله اینجا است که در برخی موارد قیمت کاغذ خیلی زیاد است و در برخی مواقع بیشتر از کاغذ خارجی می‌شود که دغدغه‌هایی را برای صنف به همراه دارد.

بهبهانی نیز به موضوع دغدغه‌های مطبوعات کشور اشاره کرد و افزود: ۱۷ هزار نشریه در قالب روزنامه، فصلنامه، ماهنامه و هفته‌نامه در کشور مجوز دارند که از میان آن‌ها ۲ هزار نشریه فعالند. از میان این نشریات ۱۶۰۰ عنوان از آن‌ها از کاغذ تحریر استفاده می‌کنند و به دلیل برخی کمبودها و قیمت‌های بالا برخی نشریات امکان چاپ ندارند.

وی ادامه داد: لغو مجوز و تعطیلی نشریات به صورت زنجیره‌وار سایر فعالان این صنعت را نیز دچار صدمه می‌کند، در کنار آن دریافت ۲۵ درصد مالیات از هر آگهی از نشریات که جدیداً مصوب شده نیز یک چالش جدی است.

همچنین مسعود فرشی‌فرید در سخنانی به موضوع تخصیص تسهیلات به تعاونی‌ها اشاره کرد و گفت: ما این موضوع را از چند بانک پیگیری کردیم و می‌خواستیم بدانیم که روند مذاکرات وزارت ارشاد با این مجموعه‌ها به کجا رسیده است؟ همچنین درباره درباره تاسیس شهرک چاپ نیز پیگیر این مساله هستیم.

در انتها نیز تجدد، فعال حوزه تولید کاغذ با بیان اینکه امسال واردات کاغذ مشکلات زیادی برای ما ایجاد کرده است، گفت: یک کانتینر بار ما حدود ۲۱ روز است در گمرک است و نمی‌توانیم آن را ترخیص کنیم و هزینه‌های انبارداری بار مضاعفی بر دوش ما گذاشته است.

وی از اقدامات مجموعه خود برای تولید کاغذ خبر داد و گفت: در جنوب کشور به دنبال تولید کاغذ از خمیر اکالیپتوس هستیم، در این زمینه با مجموعه‌های تحقیقاتی مختلف مذاکره و مشورت کرده‌ایم و به زودی خبرهای خوبی در این حوزه خواهیم داد.

خبرهای خوب برای صنف چاپ

در پایان این نشست، احمدوند با بیان اینکه برگزاری نشست‌هایی مدیران را با بدنه کارشناسی متصل و مرتبط می‌کند و نظرات را دقیق دریافت می‌کنند، گفت: ما به صورت مرتب در خدمت بسیاری از دوستان بودیم و هستیم و امیدواریم این جلسات به صورت مستمر ادامه داشته باشد.

وی ادامه داد: در حوزه کاغذ کارگروهی زیر نظر معاون اول رئیس‌جمهور تشکیل شده است و طی روزهای آتی جلسه جدیدی نیز خواهیم داشت، در این زمینه خوب است مهمترین مسائل مکتوب و مستدل ارائه شود تا در این نشست بیان شود.

احمدوند با بیان اینکه نمایندگان دستگاه‌های مختلف مثل بانک مرکزی، وزارت صمت و سایر مجموعه‌ها در این کارگروه حضور دارند، عنوان کرد: مصوبات پیشنهادی در این کارگروه مطرح، نظرات گفته می‌شود، جمع‌بندی می‌شود و در نهایت پیشنهادات با اصلاحاتی با نظر کلی به مصوبه تبدیل می‌شود، در این زمینه آنچه طرح می‌شود به صورت مستقیم به عنوان دستور کار جلسه قرار می‌گیرد.

وی تاکید کرد: در این زمینه خیلی وقت‌ها از سوی اصناف و بخش خصوصی مطالبات، پیگیری‌ها و پیشنهادات به دولت مطرح می‌شود، شما نیز مشکلات خود را در زمینه ثبت سفارش، سقف واردات برای واردکننده و … را در قالب پیشنهاد و درخواست ارائه کنید تا در این کارگروه بیان شود تا با حضور دستگاه‌های مختلف این مسائل بررسی شود.

احمدوند همچنین درباره اعطای تسهیلات به فعالان حوزه چاپ و نشر نیز عنوان کرد: طبق اطلاعاتی که دارم منابع تبصره ۱۸ تامین شده و قرار است سهمی برای هر دستگاه برای بهره‌مندی از این تسهیلات تعیین شود، طی پیگیری‌هی انجام شده امیدواریم بتوایم سهم خوبی برای حوزه‌های مرتبط با وزارت ارشاد در صنوف مختلف دریافت کنیم.

وی تاکید کرد: امیدواریم این تسهیلات با شرایط خوب در اختیار صنوف قرار گیرد، تسهیلات سرمایه در گردش یکساله پرداخته می‌شود و تسهیلات تولید، اشتغال و توسعه نیز پنج ساله است و امیدوارم بتوانیم در پیگیری‌ها هر دو تسهیلات را در اختیار فعالان قرار دهیم.

احمدوند در بخش دیگر صحبت‌های خود با اشاره به دغدغه‌های تعاونی‌های صنف فعال در حوزه چاپ و نشر نیز گفت: مدتی قبل دیداری با معاون وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی که تعاونی‌ها زیرمجموعه آن‌ها است داشتیم، در این زمینه به آقای ابراهیمی پیشنهاد می‌کنم نشستی با حضور مسئولان تعاونی‌های مرتبط با ارشاد داشته باشیم تا مسائل و دغدغه‌ها در این دیدار مطرح شود.

وی درباره مشکل نقدینگی تعاونی‌ها، گفت: در این زمینه امیدواریم با حمایت‌هایی که در وزارت تعاون وجود دارد بتوانیم دغدغه نقدینگی تعاونی‌ها را حل کنیم، تعاونی‌ها در حوزه‌های مختلف مشکل دارند و معتقدیم که اگر تعاونی‌ها تقویت شوند به نفع صنعت است، اگرچه برخی تعاونی‌ها خوب، دقیق و خیلی اقتصادی عمل نکردند اما شرایط اکثر تعاونی‌ها به شکلی است که می‌توانند به صنف و صنایع وابسته کمک کنند.

معاون امور فرهنگی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلای همچنین درباره تخصیص زمین برای شهرک چاپ نیز، عنوان کرد: توافقات خوبی در این زمینه با شرکت شهرک‌های صنعتی برای در اختیار گذاشتن زمین انجام شده است، در این زمینه هر مجموعه‌ای که تمایل دارد، می‌توانند به این مسیر وارد شود.

احمدوند همچنین در زمینه تولید و واردات کاغذ نیز گفت: نمی‌خواهیم در زمینه تولید کاغذ، هیجانی عمل کنیم، زیرا معتقدیم این کار به مسیر درست تولید ضربه می‌زند، بنابراین وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی هم مخالف تصویب و تعیین تعرفه برای واردات بوده است، تا زمانی که کالای باکیفیت خوب به میزان نیاز در کشور تولید نکنیم، دلیلی ندارد که فعلاً تعرفه افزایش پیدا کند.

به‌گفته وی، نباید در داخل انحصار تولید داشته باشیم، تلاش می‌کنیم در تولید تنوع ایجاد شود و فعالیت کارخانه مازندران، پارس، دیبای شوشتر و زاگرس نمونه‌ای از این تلاش‌ها است. کیفیت تولید داخلی از تولید خارجی پایین‌تر است اما معتقدیم می‌تواند بهتر شود و می‌تواند افزایش پیدا کند. در این میان باید به تولیدکننده فرصت بدهیم، همچنین حمایت معقولی از آن‌ها شود، از سوی دیگر انحصار ایجاد نکنیم چون به تولیدکننده ضرر می‌زند. باید بگذاریم بازار برای آن فراهم شود.

احمدوند با بیان اینکه سیاست کلی در حوزه تولید کاغذ حمایت بدون رانت و انحصار است، گفت: این موضوع موجب رشد و ارتقای کیفیت خواهد شد، تولید نیز به مرور رشد پیدا می‌کند. می‌دانیم که همه چاپخانه‌ها صددرصد از این کاغذ راضی نیستند و نکاتی دارند اما برای اینکه صاحب تولید باشیم باید با برخی از این موضوعات مواجه شویم تا نکات موجود در آن حل شود و تولیدکننده نیز در مسیر تولید تلاش کند با افزایش کیفیت، رضایت مصرف‌کننده را جلب کند. قصد داریم تولید به تدریج تقویت شود، ازسوی دیگر فشار بی‌دلیل به مصرف‌کننده وارد نکنیم.

ادامه مطلب
برای افزودن دیدگاه کلیک کنید

یک پاسخ بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

اخبار

ایسلند از مواد الیاف چوب پاپتیک در کیسه حمل قابل استفاده مجدد استفاده می کند

منتشر شده

در

کیف ایسلند از مواد الیاف چوب پاپتیک در کیسه حمل قابل استفاده مجدد بسته بندی پایدار

ایسلند فودز از مواد مبتنی بر الیاف چوب پاپتیک برای تولید کیسه های حامل قابل استفاده مجدد، مقاوم در برابر رطوبت و قابل بازیافت استفاده کرده است که ادعا می کنند ۴۰ درصد مواد خام کمتری نسبت به سایر محلول های کاغذی قوی مصرف می کنند.

این کیف برای حمل کالاهای سنگین، مرطوب و یخ زده حتی در سفرهای طولانی‌تر طراحی شده است. و با حفظ عملکرد چندین بار تا زده، نگه داشته و دوباره استفاده شود. دستورالعمل تاشو روی خود کیف ارائه شده است.

ظاهراً الیاف چوبی که برای تولید کیسه استفاده می‌شود از جنگل‌هایی با مدیریت پایدار تامین می‌شود. در پایان عمر، کیسه را می توان با کاغذ یا مقوا بازیافت کرد.

هدف پاپتیک از طریق توسعه مواد الیاف چوب قابل بازیافت، بهینه سازی استفاده از منابع مواد خام، کمک به برندها و خرده فروشان برای دور شدن از پلاستیک و حفاظت از زیستگاه های طبیعی و تنوع زیستی است.

این کیف در تمام فروشگاه های ایسلند فودز معرفی شده است.

مارک آرمسترانگ، فن‌شناس ارشد بسته‌بندی در ایسلند فودز گفت: «ما به‌طور مداوم به دنبال راه‌هایی برای بهبود پیشنهادات خود برای مشتریان و دستیابی به اهداف بلندپروازانه پایداری خود هستیم. بنابراین، پس از یک دوره طولانی آزمایشی این کیسه در فروشگاه‌های سراسر کشور، ما به سمت ارائه کیسه‌های کاغذی توسط Paptic به عنوان بهترین انتخاب برای مشتریان و محیط زیست خود روی آورده‌ایم.

ما این کیسه جدید را در تمام فروشگاه های خود در سراسر بریتانیا، از جمله انبار مواد غذایی، طی ماه های آینده معرفی خواهیم کرد.

Jukka Rovamaa، مدیر بخش تجاری Paptic Ltd، افزود: “ما از این پیشرفت بزرگ و همکاری نزدیک خود با ایسلند فودز هیجان زده هستیم. این مرحله تأیید می کند که مواد ما برای این منظور به خوبی طراحی شده است و مزایای برتر – ترکیب عملکرد، هزینه و عملکرد پایدار – در مقایسه با مواد معمولی را ارائه می دهد.

ما معتقدیم که این امر به Iceland Foods کمک خواهد کرد تا استفاده از کیسه های پلاستیکی را به طور کلی کاهش دهد و جایگاه برند خود را به عنوان یک رهبر در نوآوری و پایداری تقویت کند. با انتخاب Paptic، Iceland Foods راه حلی برای کیسه حمل انتخاب می کند که امروز و در آینده منطقی است.

در سال ۲۰۱۸، ایسلند خود را اولین خرده‌فروش بریتانیایی اعلام کرد که متعهد به حذف بسته‌بندی‌های پلاستیکی از تمام محصولات برند خود شده است. در سال‌های بعد، برای دستیابی به این هدف، با شرکت‌های مختلفی همکاری کرده است – از اجرای کاغذ مانع عملکردی Mondi برای محصولاتی مانند سینه مرغ تا بسته‌بندی غذاهای دریایی منجمد آن در کیسه کاغذی قابل بازیافت از Parkside.

اخیراً، Paptic مواد مبتنی بر الیاف چوبی Dorsal را در تلاش برای حذف تدریجی پلاستیک‌های مبتنی بر فسیل در بسته‌بندی بالش خود و پاسخگویی به تقاضای فزاینده برای راه‌حل‌های سازگار با محیط‌زیست عرضه کرده است.

تا پایان سال ۲۰۲۳، سرمایه‌گذاری‌های صندوق رشد سبز صنعت جنگل UB (UB FIGG)، Emerald Technology Ventures، SIG InnoVentures، و EIC Fund باعث شد که Paptic به ۲۷٫۵ میلیون یورو کمک مالی ببندد.

ادامه مطلب

اخبار

داو، هنکل و کراتون ردپای کربن چسب های ذوب داغ را کاهش دادند

منتشر شده

در

شرکت هنکل بازیافت بسته بندی

Dow، Henkel Adhesive Technologies و Kraton Corporation ظاهراً ردپای کربن دو فرمول چسب داغ هنکل را برای بسته‌بندی نهایی کاهش داده‌اند.

در مقایسه با محصولات قدیمی، فرمول‌های TECHNOMELT SUPRA 100 LE و TECHNOMELT SUPRA 106M LE که با جایگزین‌های مبتنی بر زیست طراحی شده‌اند، گفته می‌شود که ردپای کربن گهواره به دروازه چسب‌ها را تا ۲۵ درصد کاهش می‌دهد. تا حدی، این به فناوری استر رزین REvolution Kraton نسبت داده می شود.

REvolution یک پلت فرم فناوری است که برای افزایش عملکرد رنگ و پایداری اکسیداتیو در چسب‌کننده‌های مبتنی بر زیست طراحی شده است – در این مورد، SYLVALITE 2200 Kraton. با ادعای جایگزینی پایدار برای محصولات مبتنی بر فسیل، تنظیم‌کننده‌ها را قادر می‌سازد تا محتوای مبتنی بر زیستی خود را افزایش دهند و کاهش دهند. ردپای کربن آنها

این با الاستومرهای پلی اولفین AFFINITY GA Dow ترکیب شده است که به دنبال بهبود عملکرد بسته بندی در دماهای شدید هستند.

ظاهراً فرمول‌های TECHNOMELT با انتشار کمتر همچنان همان عملکرد و ویژگی‌های ایمن مواد غذایی را به عنوان طرح‌های قدیمی ارائه می‌دهند. این نمونه کارها شامل سایر فرمولاسیون های زیستی و فرمولاسیون های چسب ذوب داغ با دمای پایین می باشد.

TECHNOMELT SUPRA 100 LE و TECHNOMELT SUPRA 106M LE نیز بدون هزینه اضافی برای مشتریان فعلی عرضه می شوند. این امر به سرمایه گذاری هنکل، کراتون و داو در فرمولاسیون های انتشار کربن کمتر در تلاش برای افزایش دسترسی به راه حل ها و پاسخگویی به تقاضای مصرف کنندگان برای بسته بندی های پایدار نسبت داده می شود.

Minco van Breevoort، رئیس شرکت Kraton Pine Chemicals گفت: “در Kraton، ما اهمیت پایداری در بازارهای چسب و بسته بندی امروزی را درک می کنیم.” «تامین هنکل با فناوری REvolution و چسباننده‌های مبتنی بر زیستی نشان‌دهنده تعهد دیرینه ما به راه‌حل‌های نوآورانه‌ای است که نیازهای مشتریان را برآورده می‌کند و اثرات زیست‌محیطی را کاهش می‌دهد. ما افتخار می کنیم که انتقال به سمت راه حل های چسب و بسته بندی پایدار را هدایت می کنیم.

اولا هوپ، رئیس بخش پایداری فناوری‌های چسب هنکل، ادامه داد: «هنکل تلاش‌ها را برای راه‌حل‌های پایداری که کاهش انتشار، دایره‌ای و ایمنی را ارتقا می‌دهند، رهبری می‌کند. «پایداری تنها مسئولیت ما در قبال نسل‌های آینده نیست، بلکه بخشی جدایی‌ناپذیر از موفقیت بلندمدت ما به عنوان یک شرکت است. با همکاری با Kraton و Dow، می‌توانیم راه‌حل‌های انتشار کمتری ارائه دهیم و اولویت‌های صنعتی جدیدی را ایجاد کنیم.

هیلی لوری، مدیر جهانی پایداری در داو، افزود: «ما به قدرت همکاری با شرکت‌های همفکری که ارزش‌ها و جاه‌طلبی‌های داو را به اشتراک می‌گذارند، باور داریم. با هنکل و کراتون، ما فقط در حال ایجاد همکاری نیستیم، بلکه یک اکوسیستم پایدار ایجاد می کنیم. ما مفتخریم که سابقه همکاری با سایر رهبران صنعت را برای ایجاد تغییر و ایجاد ارزش برای مشتریان ایجاد می کنیم.

در سال ۲۰۲۲، TECHNOMELT Supra ECO هنکل، یک چسب ذوب داغ «کربن منفی»، نامزد دریافت جایزه پایداری در بخش آب و هوا شد. این راه حل ادعا می کرد که حداقل ۳۷۲ تن CO2 در هر سال صرفه جویی می کند – گفته می شود که برابر با جبران کربن بیش از ۶۱۰۰ نهال درخت است که در طول یک دهه رشد کرده اند.

از آن زمان، H.B. فولر در LabelExpo Europe شرکت کرده است تا مجموعه ای از چسب های حساس به فشار را به نمایش بگذارد که از نظر او می تواند به مشتریان در کاهش انتشار کربن کمک کند. اینها شامل Swiftmelt Earthic 9010E، PSA ذوب داغ «تقریباً صفر CO2» و Swifttak PS 8405 مبتنی بر آب است.

ادامه مطلب

اخبار

Origin و IMDvista سیستم تولید درپوش و بسته‌بندی PET را دنبال می‌کنند

منتشر شده

در

بسته‌بندی PET

Origin Materials و IMDvista با هدف باز کردن قفل طراحی برای بازیافت بطری‌ها، یک مشارکت استراتژیک با هدف قرار دادن اولین سیستم تولید درپوش PET در مقیاس تجاری در جهان ایجاد کرده‌اند.

در یک تلاش مشترک بیش از دوازده ماه، این شرکت‌ها برای توسعه یک سیستم تولید «با توان عملیاتی» برای درپوش‌ها و بسته‌های PET کار کرده‌اند.

درپوش mono-PET Origin ظاهراً می‌تواند عمر مفید محصول را افزایش دهد، قابلیت بازیافت را بهبود بخشد و تولیدکنندگان را قادر سازد تا بسته‌بندی خود را سبک وزن کنند. در عین حال، انتظار دارد که نیازهای بازار جهانی سقف و تعطیلی را که تصور می شود بیش از ۶۵ میلیارد دلار ارزش دارد، برآورده کند.

پس از توسعه، هدف این راه حل دستیابی به ۱۰۰٪ قابلیت بازیافت برای بطری های PET، هم بدنه و هم درپوش آنها بود. بهبود فرآیند بازیافت پس از مصرف کننده و به تولیدکنندگان بسته بندی کمک می کند تا در عین بهبود عملکرد خود، برای بازیافت و دایره ای بودن طراحی کنند.

در حال حاضر توسعه یک خط تولید در حال اجرا امیدوار است که «مشکل‌ترین چالش‌های پایداری را حل کند» و به انتقال صنعت بسته‌بندی به موادی با تفکر پایداری کمک کند.

جان بیسل، مدیر عامل و یکی از بنیانگذاران Origin Materials گفت: «بهترین شرکای تولیدی در کلاس مانند IMD در حال ارائه زیرسیستم‌هایی برای خط تولید ما هستند. ما با هم کاری را انجام می دهیم که هیچ کس قبلاً انجام نداده است: ما در حال ساختن اولین سیستم تولید کلاهک و بسته شدن PET در مقیاس تجاری در جهان هستیم.

«سیستم پرتوان ما به ما این امکان را می دهد که بازیافت، پایداری و مزایای عملکرد کلاهک و راه حل بسته شدن PET خود را به دنیا بیاوریم. ما قصد داریم بسیاری از این خطوط تولید را به صورت آنلاین عرضه کنیم، نه تنها برای اینکه بسته بندی نوشیدنی را بهتر و کاملاً قابل بازیافت کنیم، بلکه ظروف تقریباً از هر نوع.

“IMD شریک بسیار خوبی برای Origin است زیرا ما اولین خط تولید خود را می سازیم. آنها یک رهبر جهانی در سیستم های تست پرسرعت هستند که دفتر مرکزی آن در سوئیس با مکان هایی در سراسر جهان از جمله ایالات متحده، آلمان و تایوان با سیستم های در حال استفاده در هر قاره قرار دارد.

سیستم‌های دوربین پیشرفته آن‌ها هزاران بسته را در دقیقه بازرسی می‌کنند و به ما توانایی بازرسی میلیاردها کلاه در سال را می‌دهند. ما هیجان زده هستیم که با IMD همکاری می کنیم و از مشارکت آنها با راه اندازی اولین سیستم تولید کلاهک و بسته شدن PET سپاسگزاریم.

مارتین گربر، مدیر فروش IMD، ادامه داد: «در پایان روز، بسته شدن PET راه حل مناسبی است. من دلیلی نمی بینم که این تعطیلی موفقیت آمیز نباشد.

“IMD سرمایه گذاری قابل توجهی در حمایت از بازرسی و رسیدگی به سرپوش های PET انجام می دهد و ما می دانیم که این سرمایه گذاری خیلی سریع نتیجه خواهد داد.”

بیسل افزود: “ما مشتاقانه منتظریم تا در غرفه آنها در طول کنفرانس آینده NPE2024 در اورلاندو، فلوریدا، کلاه های PET خود را در کنار تیم IMD نشان دهیم.”

پیش از این، Origin و Avantium پلتفرم های فناوری خود را برای تبدیل بقایای چوب به FDCA – یک بلوک اصلی در تولید PEF – در مقیاس صنعتی ترکیب کردند. این مشارکت به دنبال افزایش منابع PEF و استفاده از آن برای تولید بطری ها، فیلم ها و سایر اشکال بسته بندی بود.

گروه ROTZINGER همچنین سال گذشته دستگاه پرکن و دربندی FLK/VRM خود را معرفی کرد. این عملیات یا یک پرکننده خطی و درپوش چرخشی را در تلاشی برای به حداکثر رساندن انعطاف‌پذیری و کارایی ترکیب می‌کند و می‌تواند متناسب با فرمت‌های مختلف تنظیم شود.

ادامه مطلب

Trending

پایگاه خبری چاپ و تبلیغات آنلاین