با ما همراه باشید

اخبار

لزوم ارتباط صنعت چاپ و دانشگاه

منتشر شده

در

پوستر نهمین نکوداشت هفته علوم و فناوری چاپ ایران رونمایی اخبار چاپ صنعت چاپ و تبلیغات آنلاین

کارشناسان صنعت چاپ در نشست علمی و تخصصی «نقش تشکل‌های علمی، پارک‌های علم و فناوری و انستیتو تخصصی چاپ و بسته‌بندی» با انتقاد از نبود ارتباط موثر و نزدیک بین دانشگاه و صنعت، بر ضرورت رجوع صنعت چاپ به مراکز علمی و دانشگاهی و طرح مسائل فناورانه و ایده‌پرورانه تاکید کردند.
به گزارش چاپ و تبلیغات به نقل از ایبنا، نشست علمی و تخصصی «نقش تشکل‌های علمی، پارک‌های علم و فناوری و انستیتو تخصصی چاپ و بسته‌بندی» و مراسم اختتامیه نهمین هفته نکوداشت صنعت چاپ به‌مناسبت روز ملی چاپ ایران، شنبه (۱۱شهریورماه) با حضور جمعی از فعالان صنعت چاپ در پارک علم و فناوری دانشگاه امیرکبیر برگزار شد.

در این مراسم، محمد بیطرفان، رئیس انجمن علمی فناوری چاپ در سخنانی با اشاره به برگزاری هفت نشست علمی و تخصصی، عنوان کرد: در این نشست‌ها به مسائل گوناگونی نظیر هوش مصنوعی در صنعت چاپ، موضوع صدور مجوزها، موضوع حکمرانی و … پرداخته شد. امسال نشست تخصصی درگاه ملی مجوزها در استان همدان و به میزبانی اداره کل فرهنگ و ارشاد این استان برگزار و از خانواده مرحوم طیب محرابی اختر پیشکسوت چاپ همدان تقدیر شد.

وی شکل‌گیری گفتمان مناسب در حوزه چاپ و توسعه این صنعت را ازجمله دستاوردهای این هفته برشمرد و ادامه داد: در این میان معتقدم که ارتباط میان دانشگاه و صنعت ضرورت دارد، یکی از مسئولیت‌های انجمن‌های علمی برقراری ارتباط میان دانشگاه و صنعت است. به عقیده من انجمن علمی فناوری چاپ ایران توانسته در حد توان به خوبی این ارتباط را ایجاد کند. معتقدم صنعت چاپ تا حدودی جایگاه خود را پیدا کرده ‌است، برای هفت تفاهم‌نامه علمی پژوهشی با دانشگا‌ه‌ها و مراکز پژوهشی مختلف مانند دانشگاه صنعتی امیرکبیر به امضا رسیده که قدم مهمی است.

بیطرفان همچنین به تلاش‌ها و پشتیبانی دفتر امور چاپ و نشر و معاونت امور فرهنگی وزارت ارشاد اشاره کرد و گفت: در آینده نزدیک شاهد عملیاتی شدن تفاهمنامه‌ بین وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و دانشگاه صنعتی امیرکبیر که به پیشنهاد و همت انجمن صورت پذیرفت، هستیم.

وی با اشاره به جایگاه ویژه دانشگاه صنعتی امیرکبیر گفت: این دانشگاه به‌عنوان یک دانشگاه تراز اول در سطح کشور در سطح بین المللی نیز از رنکینگ بالایی برخوردار است. از ایجاد این ارتباط بین انجمن علمی فناوری چاپ و دانشگاه خوشحالیم و امیدواریم که این همکاری‌ها با این دانشگاه به وقوع اتفاقات خوبی در صنعت چاپ منجر شود.

لزوم رفع وابستگی در صنعت چاپ

در ادامه این نشست، فرهنگ فصیحی، رئیس پارک علم و فناوری دانشگاه صنعتی امیرکبیر نیز در سخنانی گفت: انجمن علمی فناوری چاپ از ظرفیت‌های بالفعل و بالقوهای در خلق تحولات جدی در صنعت چاپ کشور برخوردار است و امیدوارم صنعت و دانشگاه و همین طور تشکل‌ها و متولیان امر این فرصت را مغتنم شمرده و از آن به‌طور عملی حمایت کنند.

وی با بیان اینکه حوزه‌های محدودی در کشور وجود دارند که بتوانند رسالتی به دوش بگیرند و ماموریتی در کشور به سرانجام برسانند تا به معنای واقعی صنعت محسوب شوند، ادامه داد: صنعت حوزه‌ای است که گستره وسیعی از موضوعات را دربر می‌گیرد، این ویژگی‌ها برای صنعت چاپ صدق می‌کند و این صنعت جزو معدود صنایعی است که می‌توان نام واقعی صنعت را به آن اطلاق کرد.

فصیحی یادآور شد: صنایع دیگری مانند صنعت نفت و صنعت دفاعی وجود دارند اما به عقیده من حتی چنین صنعت‌هایی نیز نمی‌توانند نقش ویژه‌ای در اقتصاد کشور ایجاد کنند. صنعت چاپ هم از نظر گستردگی موضوع و هم از لحاظ عمومی شدن، صنعتی کامل است و ظرفیت بالایی برای سرمایه‌گذاری دارد.

به گفته وی، اگر صنعت چاپ اقتصادی شود و عموم مردم نیز از آن بهره ببرند، نوآوری اتفاق خواهد افتاد. این ظرفیت در صنعت چاپ به شکل ویژه‌ای دیده می‌شود. صنعت چاپ از نظر کاربرد‌های وسعی دارد و اگر از آن به درستی استفاده شود، می‌توان از ظرفیت آن در حوزه‌های دیگر نیز استفاده کرد.

فصیحی در بخش دیگر صحبت‌های خود با بیان اینکه متاسفانه با همه این توصیفات همچنان ۸۰ درصد وابستگی فناورانه در حوزه چاپ به خارج از کشور داریم، گفت: البته این از جهتی خبر خوبی است؛ چراکه جای کار در این صنعت وجود دارد. این موضوع تنها درباره صنعت چاپ نیست و حتی در صنعتی مانند صنعت نفت نیز هنوز جای کار وجود دارد و به تکامل نرسیده‌است.

رئیس پارک علم و فناوری دانشگاه صنعتی امیرکبیر با اشاره به ظرفیت‌های پارک علم و فناوری گفت: ماموریت دانشگاه مشخص است. حل مسئله و توسعه فناوری اولیه و آموزش از مسئولیت‌های دانشگاه است. پارک‌های علم و فناوری و مراکز رشد برای توسعه کسب و کار ایجاد شده‌اند، تعدادی از نهادها و سازمان‌ها نیز پارک علم و فناوری تاسیس کرده‌اند که اتفاق خوبی است.

وی با اشاره به برخی امتیازات پیش‌بینی شده، گفت: این پارک‌ها تقریبا امتیازات مشابه منطقه آزاد دارند تا بتوانند برای صنعت راهبردی مثل چاپ نیز کمک کنند. امیدواریم بتوانیم از ظرفیت علمی، فناوری دانشگاه امیرکبیر و پارک علم و فناوری این دانشگاه به خوبی استفاده کنیم. دانشگاه امیرکبیر ویژگی‌های به‌خصوصی دارد که اغلب در دیگر دانشگاه‌ها دیده نمی‌شود. ارتباط قدرتمندی که میان دانشکده علوم پایه با رشته شیمی، دانشکده مهندسی شیمی، رشته مهندسی پلیمر و رشته مهندسی نفت وجود دارد این امکان را می‌دهد که بتوانیم همکاری‌های خوب و مثمرثمری با صنعت چاپ داشته باشیم.

وی اضافه کرد: در پارک، میزبان ۲۰۰ واحد فناور هستیم که بسیاری از آن‌ها تبدیل به شرکت‌های دانش‌بنیان شده‌اند. این شرکت‌ها از مزایای گوناگون عضویت در پارک بهره می‌برند و ایده‌های خود را می‌پرورانند و فرایند فناورانه خود را توسعه می‌دهند. همچنین قرار است پردیس‌های مشترکی با نهاد‌ها، دانشگاه‌ها و شرکت‌های دیگر نیز شکل بگیرد و آن‌ها نیز از مزایای و امتیازات پارک‌های علم‌وفناوری بهره ببرند.

فصیحی با اشاره به ارتباط بسیار خوب میان پارک علم و فناوری دانشگاه امیرکبیر با صنعت چاپ کشور گفت: فکر می‌کنم دانشگاه امیرکبیر یکی از نزدیک‌ترین دانشگاه‌ها به حوزه فعالیت صنعت چاپ است. درهای پارک پارک علم و فناوری و نیز دانشگاه امیرکبیر همواره به روی فعالان و کنشگران این صنعت باز است و آماده‌ایم تا از طریق انجمن علمی فناوری چاپ ایران، نیازها و مسایل فناورانه و سایر موضوعات این صنعت را مرتفع کنیم.

لزوم ارتباط صنعت و دانشگاه

علی مغانی، رئیس اتحادیه چاپخانه‌داران خراسان رضوی، دیگر سخنران این نشست با انتقاد از نبود یک ارتباط موثر و نزدیک بین دانشگاه و صنعت، افزود: صنعت چاپ نیازمند رجوع به دانشگاه‌ها و مراکز علمی است و شرکت تعاونی چاپخانه‌داران این استان آمادگی دارد تا از طریق انجمن قراردادهای پژوهشی را برای رفع نیازهای این صنعت راهبردی با پارک علم وفناوری دانشگاه منعقد کند.

همچنین مجید محبی، رئیس اتحادیه چاپخانه‌داران آذربایجان غربی و رئیس اتاق اصناف شهر ارومیه علاوه بر تقدیر از مجموعه فعالیت‌های انجمن علمی فناوری چاپ ایران، بر ضرورت رفع نیازهای فناورانه این صنعت توسط مراکز علمی و پژوهشی تاکید کرد.

غلامرضا شجاع، مدیر عامل شرکت تعاونی لیتوگرافان ایران نیز در سخنانی از ایجاد یک ارتباط موثر و تنگاتنگ با دانشگاه صنعتی امیرکبیر و پارک و علم وفناوری استقبال کرد و خواستار استفاده صنعت چاپ کشور از ظرفیت‌ها، امکانات و خدمات و تسهیلات این پارک در ایجاد شرکت‌های فناور و دانش‌بنیان شد.

احمدی، مدیر ارتباط با صنعت دانشگاه صنعتی امیرکبیر نیز در این نشست با اشاره به تفاهم‌نامه علمی، آموزشی و پژوهشی بین دانشگاه امیرکبیر و وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و نقش سازنده و محوری انجمن علمی فناوری جاپ ایران در تحقق آن، تاکید کرد: این تفاهم‌نامه نقشه راه ارزشمندی در تربیت نیروی انسانی، رفع نیازهای پزوهشی و شکل‌گیری شرکت‌های دانش‌بنیان در حوزه صنعت چاپ است و با عملیاتی شدن آن می‌توان در ایجاد ارتباط تنگاتنگ بین دانشگاه و صنعت و کنشگران ریل‌گذاری موثری انجام شود.

در پایان این مراسم مدیرعامل و رئیس هیئت‌مدیره شرکت تعاونی لیتوگرافان تهران و جمعی از روسای تشکل‌های صنعت چاپ استان‌های سراسر کشور از خدمات محمد بیطرفان، رئیس انجمن علمی فناوری چاپ ایران و هیئت‌مدیره این انجمن در ارتقای جایگاه صنعت راهبردی چاپ کشور، ترویج علم و دانش، معرفی و تبیین ظرفیت‌‌‌های این صنعت، پرداختن و تبیین موضوعات مغفول مانده و ایجاد ارتباط بین دانشگاه و صنعت تقدیر کردند.

اخبار

داو، هنکل و کراتون ردپای کربن چسب های ذوب داغ را کاهش دادند

منتشر شده

در

شرکت هنکل بازیافت بسته بندی

Dow، Henkel Adhesive Technologies و Kraton Corporation ظاهراً ردپای کربن دو فرمول چسب داغ هنکل را برای بسته‌بندی نهایی کاهش داده‌اند.

در مقایسه با محصولات قدیمی، فرمول‌های TECHNOMELT SUPRA 100 LE و TECHNOMELT SUPRA 106M LE که با جایگزین‌های مبتنی بر زیست طراحی شده‌اند، گفته می‌شود که ردپای کربن گهواره به دروازه چسب‌ها را تا ۲۵ درصد کاهش می‌دهد. تا حدی، این به فناوری استر رزین REvolution Kraton نسبت داده می شود.

REvolution یک پلت فرم فناوری است که برای افزایش عملکرد رنگ و پایداری اکسیداتیو در چسب‌کننده‌های مبتنی بر زیست طراحی شده است – در این مورد، SYLVALITE 2200 Kraton. با ادعای جایگزینی پایدار برای محصولات مبتنی بر فسیل، تنظیم‌کننده‌ها را قادر می‌سازد تا محتوای مبتنی بر زیستی خود را افزایش دهند و کاهش دهند. ردپای کربن آنها

این با الاستومرهای پلی اولفین AFFINITY GA Dow ترکیب شده است که به دنبال بهبود عملکرد بسته بندی در دماهای شدید هستند.

ظاهراً فرمول‌های TECHNOMELT با انتشار کمتر همچنان همان عملکرد و ویژگی‌های ایمن مواد غذایی را به عنوان طرح‌های قدیمی ارائه می‌دهند. این نمونه کارها شامل سایر فرمولاسیون های زیستی و فرمولاسیون های چسب ذوب داغ با دمای پایین می باشد.

TECHNOMELT SUPRA 100 LE و TECHNOMELT SUPRA 106M LE نیز بدون هزینه اضافی برای مشتریان فعلی عرضه می شوند. این امر به سرمایه گذاری هنکل، کراتون و داو در فرمولاسیون های انتشار کربن کمتر در تلاش برای افزایش دسترسی به راه حل ها و پاسخگویی به تقاضای مصرف کنندگان برای بسته بندی های پایدار نسبت داده می شود.

Minco van Breevoort، رئیس شرکت Kraton Pine Chemicals گفت: “در Kraton، ما اهمیت پایداری در بازارهای چسب و بسته بندی امروزی را درک می کنیم.” «تامین هنکل با فناوری REvolution و چسباننده‌های مبتنی بر زیستی نشان‌دهنده تعهد دیرینه ما به راه‌حل‌های نوآورانه‌ای است که نیازهای مشتریان را برآورده می‌کند و اثرات زیست‌محیطی را کاهش می‌دهد. ما افتخار می کنیم که انتقال به سمت راه حل های چسب و بسته بندی پایدار را هدایت می کنیم.

اولا هوپ، رئیس بخش پایداری فناوری‌های چسب هنکل، ادامه داد: «هنکل تلاش‌ها را برای راه‌حل‌های پایداری که کاهش انتشار، دایره‌ای و ایمنی را ارتقا می‌دهند، رهبری می‌کند. «پایداری تنها مسئولیت ما در قبال نسل‌های آینده نیست، بلکه بخشی جدایی‌ناپذیر از موفقیت بلندمدت ما به عنوان یک شرکت است. با همکاری با Kraton و Dow، می‌توانیم راه‌حل‌های انتشار کمتری ارائه دهیم و اولویت‌های صنعتی جدیدی را ایجاد کنیم.

هیلی لوری، مدیر جهانی پایداری در داو، افزود: «ما به قدرت همکاری با شرکت‌های همفکری که ارزش‌ها و جاه‌طلبی‌های داو را به اشتراک می‌گذارند، باور داریم. با هنکل و کراتون، ما فقط در حال ایجاد همکاری نیستیم، بلکه یک اکوسیستم پایدار ایجاد می کنیم. ما مفتخریم که سابقه همکاری با سایر رهبران صنعت را برای ایجاد تغییر و ایجاد ارزش برای مشتریان ایجاد می کنیم.

در سال ۲۰۲۲، TECHNOMELT Supra ECO هنکل، یک چسب ذوب داغ «کربن منفی»، نامزد دریافت جایزه پایداری در بخش آب و هوا شد. این راه حل ادعا می کرد که حداقل ۳۷۲ تن CO2 در هر سال صرفه جویی می کند – گفته می شود که برابر با جبران کربن بیش از ۶۱۰۰ نهال درخت است که در طول یک دهه رشد کرده اند.

از آن زمان، H.B. فولر در LabelExpo Europe شرکت کرده است تا مجموعه ای از چسب های حساس به فشار را به نمایش بگذارد که از نظر او می تواند به مشتریان در کاهش انتشار کربن کمک کند. اینها شامل Swiftmelt Earthic 9010E، PSA ذوب داغ «تقریباً صفر CO2» و Swifttak PS 8405 مبتنی بر آب است.

ادامه مطلب

اخبار

Origin و IMDvista سیستم تولید درپوش و بسته‌بندی PET را دنبال می‌کنند

منتشر شده

در

بسته‌بندی PET

Origin Materials و IMDvista با هدف باز کردن قفل طراحی برای بازیافت بطری‌ها، یک مشارکت استراتژیک با هدف قرار دادن اولین سیستم تولید درپوش PET در مقیاس تجاری در جهان ایجاد کرده‌اند.

در یک تلاش مشترک بیش از دوازده ماه، این شرکت‌ها برای توسعه یک سیستم تولید «با توان عملیاتی» برای درپوش‌ها و بسته‌های PET کار کرده‌اند.

درپوش mono-PET Origin ظاهراً می‌تواند عمر مفید محصول را افزایش دهد، قابلیت بازیافت را بهبود بخشد و تولیدکنندگان را قادر سازد تا بسته‌بندی خود را سبک وزن کنند. در عین حال، انتظار دارد که نیازهای بازار جهانی سقف و تعطیلی را که تصور می شود بیش از ۶۵ میلیارد دلار ارزش دارد، برآورده کند.

پس از توسعه، هدف این راه حل دستیابی به ۱۰۰٪ قابلیت بازیافت برای بطری های PET، هم بدنه و هم درپوش آنها بود. بهبود فرآیند بازیافت پس از مصرف کننده و به تولیدکنندگان بسته بندی کمک می کند تا در عین بهبود عملکرد خود، برای بازیافت و دایره ای بودن طراحی کنند.

در حال حاضر توسعه یک خط تولید در حال اجرا امیدوار است که «مشکل‌ترین چالش‌های پایداری را حل کند» و به انتقال صنعت بسته‌بندی به موادی با تفکر پایداری کمک کند.

جان بیسل، مدیر عامل و یکی از بنیانگذاران Origin Materials گفت: «بهترین شرکای تولیدی در کلاس مانند IMD در حال ارائه زیرسیستم‌هایی برای خط تولید ما هستند. ما با هم کاری را انجام می دهیم که هیچ کس قبلاً انجام نداده است: ما در حال ساختن اولین سیستم تولید کلاهک و بسته شدن PET در مقیاس تجاری در جهان هستیم.

«سیستم پرتوان ما به ما این امکان را می دهد که بازیافت، پایداری و مزایای عملکرد کلاهک و راه حل بسته شدن PET خود را به دنیا بیاوریم. ما قصد داریم بسیاری از این خطوط تولید را به صورت آنلاین عرضه کنیم، نه تنها برای اینکه بسته بندی نوشیدنی را بهتر و کاملاً قابل بازیافت کنیم، بلکه ظروف تقریباً از هر نوع.

“IMD شریک بسیار خوبی برای Origin است زیرا ما اولین خط تولید خود را می سازیم. آنها یک رهبر جهانی در سیستم های تست پرسرعت هستند که دفتر مرکزی آن در سوئیس با مکان هایی در سراسر جهان از جمله ایالات متحده، آلمان و تایوان با سیستم های در حال استفاده در هر قاره قرار دارد.

سیستم‌های دوربین پیشرفته آن‌ها هزاران بسته را در دقیقه بازرسی می‌کنند و به ما توانایی بازرسی میلیاردها کلاه در سال را می‌دهند. ما هیجان زده هستیم که با IMD همکاری می کنیم و از مشارکت آنها با راه اندازی اولین سیستم تولید کلاهک و بسته شدن PET سپاسگزاریم.

مارتین گربر، مدیر فروش IMD، ادامه داد: «در پایان روز، بسته شدن PET راه حل مناسبی است. من دلیلی نمی بینم که این تعطیلی موفقیت آمیز نباشد.

“IMD سرمایه گذاری قابل توجهی در حمایت از بازرسی و رسیدگی به سرپوش های PET انجام می دهد و ما می دانیم که این سرمایه گذاری خیلی سریع نتیجه خواهد داد.”

بیسل افزود: “ما مشتاقانه منتظریم تا در غرفه آنها در طول کنفرانس آینده NPE2024 در اورلاندو، فلوریدا، کلاه های PET خود را در کنار تیم IMD نشان دهیم.”

پیش از این، Origin و Avantium پلتفرم های فناوری خود را برای تبدیل بقایای چوب به FDCA – یک بلوک اصلی در تولید PEF – در مقیاس صنعتی ترکیب کردند. این مشارکت به دنبال افزایش منابع PEF و استفاده از آن برای تولید بطری ها، فیلم ها و سایر اشکال بسته بندی بود.

گروه ROTZINGER همچنین سال گذشته دستگاه پرکن و دربندی FLK/VRM خود را معرفی کرد. این عملیات یا یک پرکننده خطی و درپوش چرخشی را در تلاشی برای به حداکثر رساندن انعطاف‌پذیری و کارایی ترکیب می‌کند و می‌تواند متناسب با فرمت‌های مختلف تنظیم شود.

ادامه مطلب

اخبار

داستان بسته بندی نودل جدید Maggi که باعث کاهش پلاستیک می شود

منتشر شده

در

نودل مگی رشته فرنگی خانگی بسته بندی کاغذی بسته بندی پایدار

در اوایل سال جاری، برند Maggi نستله یک قالب بسته بندی جدید را راه اندازی کرد که برای کاهش آلودگی پلاستیکی طراحی شده بود. حالا نودل ها را می توان در خانه در لیوان تهیه کرد، برخلاف اینکه در خود بسته بندی آماده می شود. برای کسب اطلاعات بیشتر، با تیم نستله استرالیا صحبت کردیم.

برای خوانندگانی که ممکن است اطلاعیه اولیه را از دست داده باشند، فکر می کنم ارائه یک نمای کلی از این پروژه مفید باشد. دقیقا چه اتفاقی می افتد؟

Maggi تغییر مثبتی در یک محصول شناخته شده ایجاد کرده است – دوستداران رشته فرنگی را به “BYOM” (مگ خودت بیاور) با نودل ماگی مگی تشویق می کند. با کیک نودلی که مستقیماً در یک کاسه یا ماگ استاندارد خانگی طراحی شده است، نودل ماگی ماگ از بسته بندی پلاستیکی ۸۳ درصد کمتری در هر وعده نسبت به نودل های سنتی مگی کاپ استفاده می کند.

در نستله، ما همیشه به دنبال راه‌هایی برای کاهش استفاده از پلاستیک بکر هستیم. بعد از اینکه متوجه شدیم بسیاری از دوستداران رشته فرنگی ترجیح می دهند به جای لیوان پلاستیکی از نودل خود در کاسه یا لیوان لذت ببرند، در مورد نیاز به بسته بندی فنجان تجدید نظر کردیم.

تحقیقات تایید کرد که بیش از نیمی از استرالیایی ها نودل فوری را در خانه یا محل کار با استفاده از لیوان یا کاسه مصرف می کنند. با در نظر گرفتن این موضوع، هدف ما ایجاد محصولی است که با حفظ راحتی، جایگزینی پایدار را ارائه دهد.

نستله مکرراً انواع مختلفی از قالب‌های بسته‌بندی را آزمایش می‌کند – از تقویت مواد بازیافتی و قابلیت بازیافت گرفته تا طرح‌های استفاده مجدد. سوال من: چرا “کاهش” برای این پروژه خاص بر خلاف “استفاده مجدد” یا “بازیافت” انتخاب شد؟

ما قصد داریم تا سال ۲۰۲۵ در مقایسه با سال ۲۰۱۸، استفاده از پلاستیک بکر را یک سوم کاهش دهیم. برای کمک به این هدف، ما خودمان را به چالش کشیدیم تا «خارج از فنجان» فکر کنیم که چگونه می‌توانیم همان محصول عالی را در بسته‌بندی جدید و نوآورانه به بهترین شکل ارائه دهیم.

در ترکیب با این قالب بسته بندی جدید، ما همچنین با گنجاندن دستورالعمل های بازیافت روی بسته به دوستداران رشته فرنگی کمک می کنیم تا به درستی بازیافت کنند. هر قسمت از بسته بندی محصول دارای اطلاعاتی است که به مصرف کنندگان کمک می کند تا بدانند آیا بسته بندی قابل بازیافت است یا اینکه باید به محل دفن زباله برود.

پاسخ مصرف کنندگان به این پروژه تاکنون چگونه بوده است؟ و آیا قبل از ایجاد این تغییر تحقیقاتی در مورد مصرف کنندگان انجام شده است؟ در اینصورت، نتایج چطور بود؟

ما می دانیم که استفاده از پلاستیک کمتر در بسته بندی برای مصرف کنندگان اهمیت دارد و این مفهوم به خوبی آزمایش شده است. در حالی که هنوز روزهای اولیه عرضه است، ما شاهد حرکت مثبت هستیم.

چگونه این بسته جدید با اهداف کلی نستله بسته بندی سازگاری دارد؟

در نستله هدف ما این است که تا سال ۲۰۲۵ ۹۵ درصد از بسته بندی های پلاستیکی ما برای بازیافت طراحی شود، بنابراین وقتی لیوان های پلاستیکی بزرگ را از محصول اصلی حذف کردیم، تمرکز خود را بر این داشتیم که اطمینان حاصل کنیم که تمام اجزای بسته بندی باقی مانده برای بازیافت طراحی شده اند – جعبه مقوایی، بسته های پلاستیکی نرم و کیسه طعم دهنده.

آینده نستله از نظر پروژه هایی مانند این چه خواهد بود – آیا کاهش بسته بندی بیشتر در کارت ها وجود دارد؟

همانطور که ما برای آینده ای بدون ضایعات کار می کنیم، تیم های ما به بررسی این موضوع ادامه خواهند داد که چگونه بسته بندی هوشمندانه و مواد خلاقانه طراحی شده می توانند نقش داشته باشند، بدون اینکه کیفیت، طعم یا هزینه را به خطر بیندازند.

ادامه مطلب

Trending

پایگاه خبری چاپ و تبلیغات آنلاین